Om oss

Om oss

VI HAR KORTA VÄNTETIDER, VÅRA ALLMÄNLÄKARE, SPECIALISTER OCH PSYKOLOGER ARBETAR FÖR FULLT FÖR ATT KUNNA TA EMOT DIG DÅ DU BEHÖVER VÅRD!

Företagets värdegrunder

Kompetensen: består i att vi har personal som har god vana inom vården och nära samarbete med andra specialister. Vi har även ett kontinuerligt utbyte mellan de olika specialiteterna för att öka kvalitén i vården. Under veckorna kommer det finnas specialister som kommer att kunna bokas upp via din distriktsläkare eller direkt i samråd med sjuksköterska på vår mottagning

Omtanken: gäller oss som vårdgivare till dig som patient. Omtanken gäller även vårt dagliga arbete som vi visar gentemot varandra på vårdcentralen. Vi arbetar på Vårdcentralen Solnas Hjärta för att vi bryr oss!

Veckans hjälte

Närhet: Det ska vara enkelt att komma till sin vårdcentral! Det gäller både avstånd och tid. Vi har drop-in och du har även möjlighet att boka en tid per telefon eller vår hemsida. Vi tar emot dig oftast samma dag eller dagen därpå även när det gäller dina planerade besök. För drop-in gäller akuta besök som infektioner och akuta skador, väntetiden kan variera. Då vi har tät samarbete med andra specialister kan vi även ordna ett tidigt besök här på Vårdcentralen Solnas Hjärta för våra listade patienter. Du behöver inte söka dig genom stan för att få den vård som du behöver. Enklaste sättet att komma i kontakt med oss utan att vänta i telefonkö är att boka en tid via vår hemsida.

Vår ambition är att lära känna dig som patient så att du alltid ska känna dig trygg med den vård som du behöver. Vi på Vårdcentralen Solnas Hjärta tror på en långsiktig relation, därför värdesätter vi hög kvalité på vården vi ger dig samt möjligheten att komma i kontakt med läkare när du behöver.

Avgifter                                                                                                           

Vi arbetar på uppdrag av Stockholms Läns Landsting, samma avgifter gäller även hos oss. Givetvis gäller frikort. Vi tar gärna emot betalningen med kort.

Frikortet gäller i hela Sverige. Frikortet är synligt på 1177.se eller så kan du be personen i receptionen att beställa hem ett kort på posten.

Boka ett besök
Du kan boka besök genom att antingen komma in på vår drop-in, ringa oss eller boka en tid direkt via vår webbsida.
Besök via Telefonbokning
Besök via vår Webbokning
Besök via drop-in

Lämna återbud-omboka besök
Om du måste avboka din tid, ska detta göras senast 24 timmar före besöket. Uteblivna eller försent avbokade besök debiteras. Gäller även barn under 18 år.